Casa do Rio

Boutique Bed & Breakfast

Programma Ontspanningsweek

Dag 1  Aankomst in Porto.                                                   Indien je een transfer geboekt hebt Porto-Casa do Rio vv  wordt je ontvangen op het vliegveld voor transfer naar je bestemming. Aankomst in de casa rond 18.00u met een hapje en een drankje. Je krijgt een korte rondleiding en tijd in het appartement. Degene die voor de shuttlebus gekozen hebben verwachten wij zo rond 20.00 uur. Je wordt voor de deur afgezet en ook weer opgehaald voor vertek vliegveld. Rond 20u wordt de avondmaaltijd geserveerd.  

 Dag 2  De eerste Ayurvedische behandeling.                 De ochtend op de 1e dag begin je met ontbijt rond 9u. In de ochtend of middag heb je een intake met de Ayurvedische massagetherapeut, om je constitutie te bepalen en de persoonlijke aandachtspunten te bespreken,  direct gevolgd door een eerste Abyangha behandeling, een oliemassage , waarbij rekening wordt gehouden met je constitutie en evt. lichamelijke/ psychische klachten. Om 17.30u een meditatie en rond 19u diner.  

 Dag 3  Dag van de wandeling.                                    Yogales om 7u, waarbij we de spieren voorbereiden op de wandeling. Rond 8.30u is er ontbijt en maken we gezamenlijk een lunch pakket voor een picknick in de natuur. Vandaag ga je een heerlijke wandeling maken door de omringende natuur van ruim 4 uur. De wandeling wordt altijd aangepast aan je fysieke mogelijkheden.. Om 17.30u een meditatie en rond 19u diner. 

 Dag 4  Dag van tweede Ayurvedische behandeling.    Yogales om 7.30u, met ademtechnieken die blokkades in het ademhalingsstelsel aanpakken. Ontbijt 9u. Op deze dag ontvang je je tweede oliemassage. Om 17.30u  een meditatie en rond 19u diner. 

Dag 5  Dag van het kayakken *                                  Yogales om 7.30u die je innerlijke stilte en kracht zal vergroten. Ontbijt om 8.30u. En het maken van een lunchpakket Om 9.15 gaan we naar Penacova en nemen we de kayak voor een 18 km lange tocht over de rivier de Mondego. Rond 19u diner. 

Dag 6 Dag van uw 3e Ayurvedische behandeling.  Yogales om 7.30u , introductie op een krachtige Yoga serie die je helpt in harmonie te blijven. Na het ontbijt krijg je de 3e Ayurvedische behandeling.  Op deze dag ontvang je een Ubtan modderpakking om het lichaam te ontgiften.  Om 17.30u  een meditatie en rond 19u diner. 

 Dag 7  Dag van lekker nagenieten.                                Yogales om 7.30u herhaling en intensiveren van de Yoga serie. Na het ontbijt een vrije dag naar eigen invulling. Gewoon lekker nagenieten bij het zwembad, een extra behandeling, een wandeling of een bezoek brengen aan bijvoorbeeld Coimbra. Ter plaatse kunt u een keuze maken uit de diverse mogelijkheden. in de nabijheid van Casa do Rio bevinden zich 3 restaurants. Hier kunt u tijdens de lunch een 3gangen dagmenu bestellen vanaf € 7,50. 's Avonds kunt u er a la carte eten. Heerlijk genieten van de Portugese keuken.

 Dag 8  Dag van vertrek.                                               Afhankelijk van je terugvlucht is er om 7.30u een Yogales met een herhaling en het intensiveren van de Yoga serie. Na het ontbijt vertrek en transfer naar het vliegveld in Porto.