Casa do Rio

Boutique Bed & Breakfast

Ontspannings week

Ervaar pure verwennerij van de natuur.

Ontspannen gaat bijna vanzelf wanneer je aankomt op Casa do Rio. Mooi gelegen op een heuvel met uitkijk op de river de Alva. Het bevindt zich net buiten het dorpje Secarias in de regio Beira.

Deze Ayurvedische wellness week staat vooral in het teken van dieper ontspannen om je natuurlijke vitaliteit te bevorderen. Ze wordt verzorgd door een klein team met Ayurvedische massagetherapeut Fred van den Boom en wisselende Yoga docenten, waaronder David Hofstede. Het programma raakt de essentie van Ayurveda die gebruik maakt van alle natuurlijke bronnen binnen en buiten jezelf, om persoonlijke balans vitaliteit en welzijn te ervaren.

Heb je behoefte aan tijd voor jezelf, even een pas op de plaats waarbij je onbezorgd kunt genieten van diep ontspannende massages, gezond eten, bewegen en ontspannen gesprekken over zaken die je bezighouden in je misschien wel drukke bestaan, dan is deze reis bijzonder geschikt voor jou.

Het gevarieerde programma bestaat uit diverse Ayurvedische massagebehandelingen en maaltijden (half pension), 6xYoga- en ontspanningstechnieken, een schitterende kayaktocht over de rivier de Mondego en een prachtige wandeling in een bijzonder natuurgebied.

Misschien zul je na die wandeling net als jouw voorgangers zeggen... dit is een klein paradijsje op aarde, hier voel je nog de harmonie van het leven. Laat je verrassen...

De Casa is begin 21ste eeuw verbouwd tot een B&B door de eigenaars. Je overnacht in één van de 3 appartementen op de begane grond in de villa, met eigen badkamer, woonkamer, keuken en buiten terras dicht bij-en met een prachtig uitzicht over de rivier de Alva of in de hotelkamer Secret Grey. De appartementen zijn sfeervol ingericht.

Rond de Casa vind je veel intieme hoekjes waar je jezelf heerlijk kunt terugtrekken op een bankje in de fraai aangelegde tuin. Of gewoon lekker genieten van de zon bij de rivier en nog wat nasoezen na een massagebehandeling. En mocht het weer even niet mee zitten,er is een klein bioscoopje. Lekker wegkruipen in je stoel en een film kijken.

De speciaal op je constitutie bereide maaltijden worden op een van de gezellige buitenterrassen geserveerd. Omdat deze Ayurvedische wellnessweek niet grootschalig wordt aangeboden, is er alle ruimte voor persoonlijke aandacht en wensen.

In deze ontspanningsweek zijn 3 Ayurvedische behandelingen opgenomen, beschreven in het programma. De Ayurvedische massagetherapeut stemt de behandelingen altijd af op wat je nodig hebt. De behandeling kan dus afwijken van wat in het weekprogramma beschreven staat.

Data:

14-21 september 2019

5-12 oktober 2019

2-9 november 2019

Prijs: € 995, indien U een appartement deelt, 

Voor meer info: 06-24748393