Casa do Rio

Boutique Bed & Breakfast

De ervaringen van vorige gasten

Lees wat anderen hebben gezegd over hun verblijf op Casa do Rio. Wilt u een beoordeling schrijven? Dan stellen we het op prijs als u dat wilt doen op Tripadvisor.

We hebben heerlijk genoten

Casa do Rio, een plekje dat je eigenlijk geheim wil houden, maar tegelijk wil laten zien aan de hele wereld.

We hebben heerlijk genoten van enkele dagen "niks doen" in dit kleine stukje paradijs. Verse koffie, knapperige broodjes en uitzicht op het groen en de rivier tijdens het ontbijt; wat wil een mens nog meer?

Een wandeling langs het water, een uitstapje naar Piodao & wat cultuur opsnuiven in Coimbra. Heerlijk gewoon! Tussendoor nog wat lezen, van het zonnetje genieten en een lekkere "huis"wijn uitproberen. Wat het helemaal afmaakt is de vormgeving & het oog voor detail in het appartement en daarbuiten. (een persoonlijke bonus: de melkopschuimer om zelf een cappucino te maken!)

Sandra & lex jullie zijn de perfecte gastvrouw & gastheer, met daarenboven veel smaak! 

Dank je wel voor het aangename verblijf! We komen zeker nog eens terug!

We zullen jullie missen!

Dankzij jullie gastvrijheid, gezelligheid en natuurlijk heerlijke B&B.

hebben wij hier een heerlijke vakantie doorgebracht.
Het schone, super schone appartement en de mooie natuur waren zeer ontspannend. En "last but not least"natuurlijk de heerlijke broodjes en verrassing elke ochtend mmmm! Verder heeft Lex zich als een geweldige toeroperator ontpopt! het was allemaal super gezellig. En Ollie is natuurlijk ook een vrolijke noot in het hele gebeuren. Wat een gezellige kletsmajoor. Een heerlijk kind!!!
We zullen jullie missen en natuurlijk tot ziens!!!