Casa do Rio

Boutique Bed & Breakfast

Detox-Sapvastenweek

Gezondheid, vitaliteit en welzijn ervaren we wanneer onze levensenergie onbelemmerd kan stromen. Een ideale situatie die in ons alledaags leven echter continu onder druk staat. Er zijn veel oorzaken waarom we lichamelijk, emotioneel en mentaal stagneren of zelfs blokkeren. 

Voedingsgewoonten, minder bewegen, stress door werk, gezin, relaties en ongewenste veranderingen, spelen daarbij een rol. Het effect? We raken oververmoeid, ervaren hoofdpijn, gewricht- en spierklachten, darmklachten en op den duur hart- en vaatziekten, ongeremde emoties of burn-out verschijnselen. Lichaam en geest zijn verbonden, dus wat ons betreft omvat een vastenperiode meer dan alleen het ontgiften van je lichaam...

Waarom vasten?

Een sap- of mildvastenkuur is bijzonder geschikt om de sluimerende "vervuiling" van je lichaam en geest een halt toe te roepen. Het verwijdert gifstoffen uit je lichaam en zorgt voor een toename van energie waardoor je beter bent opgewassen tegen de uitdagingen in je leven. En wanneer je jezelf sterk voelt, ben je ook nog eens beter in staat om de sluimerende emotionele en mentale blokkades aan te pakken en ruimte te maken voor nieuwe ervaringen en een authentieke expressie.                                                                                                                                                        Naast lichamelijk ontgiften, biedt de vastenperiode je dus de gelegenheid pas op de plaats te maken en eens intensiever stil te staan bij je persoonlijke situatie, de gewenste richting van je leven en wat je helpt om op de juiste koers te blijven.

Vasten op een prachtige locatie.

Met veel genoegen organiseren wij sap- en mild vastenkuren op Casa do Rio in Secarias. Het is gelegen in Midden-Portugal. Het bevindt zich in het district Coimbra, streek de Beira . Deze staat bekend om zijn vele wijngaarden.

De Casa is begin 21ste eeuw verbouwd tot een B&B door de eigenaars. Je overnacht in één van de appartementen op de begane grond in de villa, met eigen badkamer, woonkamer, keuken en buiten terras dicht bij-en met een prachtig uitzicht over de rivier de Alva of in de hotelkamer Secret Grey. De appartementen zijn sfeervol ingericht.

Rond de Casa vind je veel intieme hoekjes waar je jezelf heerlijk kunt terugtrekken op een bankje in de fraai aangelegde tuin. Of gewoon lekker genieten van de zon bij de rivier en nog wat nasoezen na een massagebehandeling. En mocht het weer even niet mee zitten,er is een klein bioscoopje. Lekker wegkruipen in je stoel en een film kijken.

Er is een ontmoetingsruimte/ huiskamer, een ruim zwembad in de rivier, tuin en een yogaterras met schitterend uitzicht. Het is heerlijk vertoeven op deze plek.

Data:

21-28 september 2019

12-19 oktober 2019

9-16 november 2019

Prijs: € 945, indien U een appartement deelt.

Voor meer info: 06-24748393