Casa do Rio

Boutique Bed & Breakfast

Casa do Rio, een parel in het hart van Portugal.

Casa do Rio, met drie frisse, gezellige appartementen, ligt op een prachtige plek aan de rand van het bos en aan de river de Alva, in het midden van Portugal. 

Vanaf de vele terrassen is er een mooi uitzicht op de river, waar je zomers een heerlijke frisse duik kan nemen. Midden Portugal staat oa bekend om de vele rivier strandjes met bijbehorende horeca. Praia Fluvial da Cascalheira is er één van en ligt naast Casa do Rio. In de maanden Juli en Augustus is het paviljoen geopend en is er veel vertier en gezelligheid! 

De appartementen

De appartementen geven je een prettig gevoel door de hoge plafonds, warme uitstraling en heerlijke terrasjes met uitzicht over de rivier. 

In het midden van Portugal

Casa do Rio is gelegen in het midden van Portugal, de Beiras, bekend om zijn vele wijngaarden, aan de rivier de Alva en midden in de uitgestrekte bossen. De tuin, het uitzicht, de rivier en de omgeving nodigt uit om even achterover te leunen. Zoekt u rust, dan is een van de vele terrasjes een ideale plek om  te zitten en van het uitzicht te genieten. Een duik nemen in de rivier kan ook.    Of een stil plekje zoeken en een boek lezen. Met een glas wijn bijvoorbeeld. Maar wandelen in de directe omgeving is ook een mogelijkheid. .Of even slenteren op de donderdagmorgen over de markt in Arganil.                      Voor fietsers is er een mogelijkheid om de ecopista te fietsen, langs oude stationnetjes en adembenemende uitzichten. Of een bergrit met de auto, naar Lousa en Gois.

Tarieven en reserveren

De dagtarieven:

  • Hoogseizoen € 85 - 115
  • Laagseizoen € 75 - 105

Weektarieven:

  • Hoogseizoen € 550 - 750
  • Laagseizoen € 480 - 680

Kies uw appartement: Lush Green, Sparkling Blue, of Sassy Red 

Klik op de naam van het appartement voor uw gewenste reserveringsdatum.